Werkzaamheden

Op deze pagina staat een gedeelte van de werkzaamheden die ik voor u kan verrichten.
Indien u meer wilt weten over de werkzaamheden van Loodgietersbedrijf Mark de Laat kunt u vrijblijvend contact opnemen met mij.

Riolering, waterleiding en gasleiding

Sanitair

Loodgietersbedrijf Mark de Laat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Of het gaat om het vervangen van een pakkingring van een kraan of de complete aanpassing van een badkamer. In beide gevallen worden de werkzaamheden op een juiste manier uitgevoerd.
Het controleren van rioleringen, waterleiding en gasleiding, het oplossen van verstoppingen in de riolering, het verhelpen van lekkages in warm- of koud waterleidingen en het voorkomen van gevaarlijke situaties bij een lekkende gasleiding behoren tot mijn werkzaamheden.

Centrale verwarming

De centrale verwarmingsinstallatie in uw woning, kantoor of bedrijfspand is een belangrijk onderdeel om het woon- of werkcomfort op het juiste niveau te houden.
Voor aanleg van een complete centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren, vloerverwarming en centrale verwarmingsketel kan ik in overleg met u de juiste materialen uitzoeken. Iedere woon- of werksituatie is anders en iedereen heeft een andere voorkeur over wat comfortabel en gewenst is.
Om te voorkomen dat de installatie als deze in gebruik genomen is op termijn ongemakken geeft, kan door middel van service en onderhoud aan de benodigde toestellen een eventueel ongemak tot een minimum beperkt worden.

Sanitair

Radiator

Om u het juiste sanitair uit kunnen laten zoeken kan ik samen met u een beroep doen op diverse sanitairshowrooms. De door u uitgezochte materialen worden door mij geïnstalleerd.
Voor kleinere aanpassingen zoals het vervangen van een kraan beschik ik over voldoende documentatie. Hiervoor is dan ook vaak een bezoek aan een showroom niet nodig.

Dak- en zinkwerk

Ook voor het repareren of vervangen van zinken goten, zinken daken of bitumineuze daken kan ik u van dienst zijn. Ook koperen goten en daken behoren tot mijn werkzaamheden.
Het vervangen van regenwaterafvoeren (pvc, zink of koper) kan door mij gerealiseerd worden.

Voor alle werkzaamheden worden de juiste materialen met u bekeken of aan u kenbaar gemaakt.
Door het gebruik van materialen die al lange tijd hun kwaliteit bewezen hebben staat de kwaliteit van deze materialen met de juiste verwerking vast. Deze materialen worden dan ook gefabriceerd en geleverd door bedrijven die in het verleden en heden hun sporen hebben verdiend.